Kuva mustiin pukeutuneesta henkilöstä, jolla on tummat lyhyet hiukset ja lyhyt parta. Mies istuu tuolilla värikkään seinän edessä.

Ahmed Zaidan
Ahmed Zaidan (s. 1988) on turkulaistunut runoilija ja toimittaja Irakin Mosulista. Zaidan on julkaissut kaksi arabian- ja englanninkielistä runokokoelmaa vuosina 2009 ja 2018, ja jälkimmäinen niistä on käännetty myös saksan kielelle.

Kuva henkilöstä, joka istuu penkillä vihreälehtisen kasvuston edessä ja katsoo kameraan. Hänellä on lyhyt, ruskea tukka, viikset, musta t-paita, sinertävät shortsit ja ruskeat nauhakengät.

Sampo Sihvola
Sampo Sihvola (s. 1991) asuu, opiskelee ja kirjoittaa Turussa. Sihvola on käynyt lavarunokeikoilla kymmenen vuoden ajan, ja hänen runojaan on aiemmin julkaistu Helsinki Poetry Connectionin ja Kammion antologioissa sekä Nokturnossa.
Sihvola inspiroituu kaikenlaisesta taiteesta sekä kaikesta hyvästä ja pahasta, mitä elämä tuo tullessaan. Sihvolaa viehättää särmikäs, hiomaton teksti sekä vapaa mitta.

Kuva vienosti hymyilevästä silmälasipäisestä henkilöstä, jolla on pitkät punertavat hiukset, vaalea paita ja sininen takki. Hänellä on useita lävistyskoruja korvassa ja yksi nenässä, korvissa siniset pöllökorvakorut ja kaulassa hopeanvärinen riipus.

Elina Holopainen
Kirjailija-kuvittaja Elina Holopainen (s. 1988) asuu ja opiskelee Oulussa. Holopainen yhdistää teksteihinsä kuvitusta, sillä kokee sen kertovan tarinan paremmin kuin hän itse. Holopaisen sisällä velloo loputon kertomusten kaaos, josta kumpuaa kyltymätön luovuus.

Kuva nuoresta henkilöstä, jolla on lyhyet, vaalea hiukset, paksusankaiset silmälasit ja musta villakangastakki.

Patrik Nyby
Patrik Nyby (s. 1993) on runoilijanalku Turusta. Hänen synkät, ajoittain mustalla huumorilla sävytetyt kirjoituksensa käsittelevät homomiesten haasteita suomalaisessa deittielämässä omakohtaisella otteella.